Cine News , Κινηματογράφος

Η Σάντρα Μπούλοκ και η Νικόλ Κίντμαν μαζί στις οθόνες μετά από 26 χρόνια

Αφορμή το σίκουελ της ταινίας «Practical Magic»

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2024

Μετά από 26 χρόνια, οι αδελφές Όουενς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Η Warner ανακοίνωσε το σίκουελ του «Practical Magic» (1998) -στην Ελλάδα η ταινία κυκλοφόρησε με τίτλο «Μαγικά Φίλτρα»- με τις πρωταγωνίστριες Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν να είναι σε συζητήσεις για να επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Η πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία Γκρίφιν Νταν, κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Άλις Χόφμαν που κυκλοφόρησε το 1995, αφηγείται την ιστορία δύο σύγχρονων, γοητευτικών μαγισσών, της Γκίλιαν και της Σάλι, τις οποίες ανέλαβαν να μεγαλώσουν, μετά τον θάνατο των γονιών τους, δύο εκκεντρικές θείες.

Οι αδελφές Όουενς ζουν σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Μασαχουσέτης που τις θεωρεί υπαίτιες για κάθε ατυχία και κακό που συμβαίνει. Επιπλέον, μια κατάρα που περνάει από γενιά σε γενιά, τις έχει καταδικάσει να ζήσουν μόνες, αφού κάθε άντρας που τις ερωτεύεται φεύγει από τη ζωή. Η Σάλι όμως είναι αποφασισμένη να γνωρίσει τον έρωτα, αλλά για να τα καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να σπάσει την κατάρα.

Το σενάριο του σίκουελ υπογράφει ο Ακίβα Γκόλντσμαν -ο οποίος συνυπέγραψε το σενάριο και της πρώτης ταινίας-, ενώ Μπούλοκ και Κίντμαν αναμένεται, εκτός των ρόλων τους, να αναλάβουν και την παραγωγή.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία -στην οποία ακούγονται το «Crystal» και το «If You Ever Did Believe» της Στίβι Νικς, όπως και το «A Case of You» της Τζόνι Μίτσελ- δεν έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές, ούτε είχε αξιοσημείωτες επιδόσεις στο box office, αλλά αγαπήθηκε με τα χρόνια από το κοινό, ενώ από την κυκλοφορία της κι έπειτα, η καριέρα των δύο πρωταγωνιστριών εκτοξεύθηκε.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close